İstiklal Caddesi Kiralık ve Satılık Gayrimenkuller - REDSTONE İCG GAYRİMENKUL -BEYOĞLU

  • 10.11.2022

İstiklal Caddesi Kiralık ve Satılık Gayrimenkuller - REDSTONE İCG GAYRİMENKUL -BEYOĞLU

Redstone İCG Gayrimenkul - İstiklal Caddesi - Beyoğlu

Tünel Meydanı ile Taksim Meydan arasında konumlanan İstiklal Caddesi, Türkiye’nin en kalabalık ve en canlı caddelerinden biridir. Bu kalabalık caddede bir gayrimenkule sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.Redstone İstiklal Caddesihizmetimizi kullanarak kendi isteklerinize uygun ve doğru gayrimenkullere sahip olabilirsiniz. Türkiye’nin en hızlı büyüyen markalarından biri olan Redstone İCG Gayrimenkul olarak sizler için en uygun gayrimenkulü bulacağımıza inanıyoruz.

Redstone İCG Gayrimenkul olarak İstiklal Caddesi hizmetimizden faydalanmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz veya İstiklal Caddesi’nde bulunan ofisimize uğrayarak yüz yüze bir şekilde detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstiklal Caddesi’nde özellikle perakende firmaları için dükkan kiralamak çok kıymetlidir. İstiklal caddesinde kiralık dükkanlar genelde piyasaya düşmeden kiralanır. Bu kiralamaları yapabilmek için Redstone İCG Gayrimenkul ofisimize İstiklal Caddesi’nde aradığınız dükkanın kriterlerini ve talebinizi bırakabilirsiniz. Size, markanıza uygun dükkan olduğunda mutlaka size dönüş yaparız. 

Ayrıca  caddedukkan.com markamız ile Türkiye’nin önemli caddelerinde de markanıza uygun dükkan arayışınıza cevap veriyoruz.


 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   turgayozturk@gmail.com

   turgay.ozturk@redstoneglobal.net

Hizmet Talep Formu

Paylaş