Şehrin En Hareketli Semti : Beyoğlu

Şehrin En Hareketli Semti : Beyoğlu
  • 03.10.2022

Şehrin En Hareketli Semti : Beyoğlu

İstanbul'un bir ilçesi olan Beyoğlu, hem ziyaretçiler hem de yerli halk için popüler bir yerdir. Şehrin en hareketli semtlerinden biridir. Bölge Bizans dönemine kadar uzanan zengin bir tarihe sahiptir. Aynı zamanda İstanbul'daki en iyi Osmanlı mimarisine sahiptir.

Cihabngir'de ünlü cafeleri, Galata'da Haliç Manzaralı tarihi evleri, İstiklal Caddesi'nde geniş vitrinli mağazaları ve tarihi binaları ile keyifle çalıştığımız bölgedir Beyoğlu. REDSTONE İCG GAYRİMENKUL markamız ile  15 yılı aşkın bir süredir mülkleri kiralıyor ve satıyoruz. Konut daireleri, ofis alanları, perakende birimleri, dükkanlar, oteller ve binaları  içeren geniş bir portföye sahibiz

Gayrimenkul firması, başarılı bir gayrimenkul kiralama  ve satış işinin en önemli parçasıdır. Firma sadece yaşamak için mükemmel yeri bulmanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda potansiyel kiracılar için evinizi nasıl daha çekici hale getirebileceğiniz konusunda tavsiyelerde bulunarak zamandan ve paradan tasarruf etmenize de yardımcı olabilir.


 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   turgayozturk@gmail.com

   turgay.ozturk@redstoneglobal.net

Hizmet Talep Formu

Paylaş