Gayrimenkul danışmanı ile çalışmak isteyen yatırımcılara öneriler

  • 28.01.2023

Gayrimenkul danışmanı ile çalışmak isteyen yatırımcılara öneriler

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde profesyonel gayrimenkul danışmanları ile çalışmak, sürecin daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanması açısından büyük önem taşıyor.


Nitelikli emlak danışmanları piyasa durumu, tapu süreci, fiyatlandırma, gayrimenkul pazarlaması gibi pek çok konuda donanımlı olup sonuç odaklı çalışıyor. 


Peki, gayrimenkul talebinin en fazla olduğu şehirlerin başında gelen İstanbul’da en iyi emlak ofisi ve en iyi gayrimenkul danışmanı ile çalışmak isteyen yatırımcılar nelere dikkat etmeli?


Güven: Gayrimenkul alım satım işlemlerini şeffaf, güvenilir ve profesyonel bir şekilde tamamlanması önemli bir husus olup pek çok yatırımcı bu süreçte sorun yaşamak istemiyor. Bundan dolayı yatırımcılar gayrimenkul piyasasında etik bir şekilde hizmet veren emlak danışmanları, ile çalışmayı tercih ediyor.


Mesleki tecrübe: Gayrimenkul danışmanının mevzuata hakim olması, alım-satım sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmesi önemlidir. Her gayrimenkulun satış ve pazarlama süreci farklı olabilir. En iyi gayrimenkul danışmanı portföyündeki gayrimenkul türlerini kişisel piyasa tecrübesi ve iş ağı sayesinde daha hızlı bir şekilde satmayı sağlamalıdır. Alıcılar taleplerine uygun gayrimenkul seçeneklerini en kısa sürede görmek ve beğendikleri takdirde hızlıca satın almak ister. Satıcılar da hızlı bir şekilde müşteri bulunmasını ve satış sürecinin sorunsuz tamamlanmasına önem verir. Her iki tarafın talebini yönetecek tecrübe önemlidir.


Pazarlama becerisi: En iyi gayrimenkul danışmanlarının ortak noktası pazarlama becerilerinin ileri düzeyde olmasıdır. Gayrimenkul danışmanı alıcı ve satıcı taleplerini çeşitli pazarlama kanallarını kullanarak en kısa sürede sonuçlandırmaya odaklanır. Bu kapsamda emlak ilan portalları, sosyal medya reklamcılığı, gayrimenkule özel web sitesi, içerik pazarlamasıve dijital PR gibi araçlardan etkin bir şekilde faydalanır.


Görünürlük: Gayrimenkul danışmanları için görünürlük son derece önemlidir. Gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan pek çok emlak ofisi ve danışman olduğundan dolayı aradan sıyrılmak ve potansiyel müşterilerin dikkatini çekmek için görünür olmak son derece önemlidir. Bundan dolayı medya ve sosyal medyada aktif olan, marka bilinirliği olan emlak ofisleri, gayrimenkul danışmanları daha fazla ön plandadır.


Bölgeki emlak piyasasına hakim olma: Emlak danışmanları ve emlak ofislerinin faaliyet gösterdikleri bölgedeki emlak piyasasına hakim olmaları yatırımcılar açısından önemli bir husustur. Yatırımcıların bölgeye yönelik taleplerine uygun olabilecek gayrimenkuller hakkkında bilgi sahibi olmak, gayrimenkul danışmanlarının iş ağını genişletmesi ve süreci satışla sonuçlandırmasında etkilidir.


Gayrimenkul alım ve satım sürecinde profesyonel destek almak istiyorsanız İstanbul’un en iyi emlak ofisi olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Redstone İCG Gayrimenkul’ün donanımlı ekibinden destek alabilirsiniz. 


Redstone İCG Gayrimenkul, gayrimenkul pazarlamasındaki tecrübelerini Taksim en iyi emlak ofisi ve Taksim en iyi emlak danışmanı kadrosuyla İstanbul’da lüks gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yerli ve yabancı tüm yatırımcılara aktarıyor.


Redstone İCG Gayrimenkul boğaz hattında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için de zengin portföyü ile boğaz en iyi emlak ofisi konumunda olup lüks konut ve ticari birimlerin satış ve pazarlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.


Gayrimenkul ile ilgili tüm sorularınız veya ücretsiz danışmanlık için bizi arayabilirsiniz.

 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   turgayozturk@gmail.com

   turgay.ozturk@redstoneglobal.net

Hizmet Talep Formu

Paylaş